Produk

Semi-otomatis Twistlock

Semi-otomatis Twistlock

Container semi-otomatis twistlock minangka twistlock sing paling akeh digunakake saiki.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Semi-otomatis Twistlock
Container semi-otomatis twistlock minangka twistlock sing paling akeh digunakake saiki. Bisa luwih èfèktif ngirit wektu loading lan unloading ing port. Nyambungake twistlock karo fittings sudhut wadhah, lan nalika wadhah tiba menyang sapce, meksa saka iku ndadekake twistlock dikunci otomatis. Lan tarik tuas nalika sampeyan kudu mbukak.

Detail Produk:
1. Bahan: Baja tempa
2. Perawatan lumahing: Hot dip galvanis
3. Rampung: toko primer
4. Aplikasi: Wadhah, pengiriman
5. Bobot: 5.5KG
6. tension M.B.L: 500KN
7. M.B.L nyukur: 420KN
8. M.B.L komprèsi: 2000KN
9. Kabeh item sing mbuktekaken dening masyarakat klasifikasi utama

Ruang lingkup fitting wadah yaiku ing ngisor iki:

D-ring, Lashing plate, Raised ISO Foundations, Dovetail foundations, Flush sockets, Sliding foundations, Guide cone, Guide blocks, Turnbuckles, Lashing rods, Extension rods, Manual twistlocks, Semi-otomatis twistlocks, Midlocks, Sliding twistlocks, Bridge fittings, Tumpukan Tunggal, Tumpukan Ganda, Tumpukan Gantung, , DLL.







Panas Tags: Twistlock Semi-Otomatis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.