Produk

JIS F 7417 Bronze 16K Lift Check Globe Valves (Tipe Bonnet Union)

JIS F 7417 Bronze 16K Lift Check Globe Valves (Tipe Bonnet Union)

JIS F 7417 Bronze 16K Lift Check Globe Valves (Jenis Bonnet Union)Produk digunakake kanggo ngontrol medium kanggo mbukak lan nutup, nyegah refluence ing pipa minyak bahan bakar, pipa pelumas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

JIS F 7417 Bronze 16K Lift Check Globe Valves (Tipe Bonnet Union)

1. Aplikasi

Produk digunakake kanggo ngontrol medium kanggo mbukak lan nutup, nyegah refluence ing pipa lenga bahan bakar, lubricating pipa. Ukuran flange miturut ukuran flange JIS B2220 saka pipa baja.
2. Materi
(1) - Awak: gangsa
(2) - Cakram: gangsa
(3) - Batang: gangsa
3. Diameter Nominal & Tekanan
Dhiameter: DN15 ~ DN40
Tekanan: 16 K
4. Fitur
(1) . Kita duwe pengalaman meh 10 taun babagan ekspor klep.
(2) . Kita nyedhiyakake layanan OEM, nampa label pelanggan, ngembangake produk kanthi gambar utawa conto sampeyan.
(3). Kontrol kualitas sing apik minangka salah sawijining prinsip utama.
5. Dhaftar Ukuran utama

Panas Tags: JIS F 7417 Bronze 16K Lift Check Globe Valves (Jenis Bonnet Union), China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan