Produk

Paduan Aluminium Manual Lever Wire Tali Blok

Paduan Aluminium Manual Lever Wire Tali Blok

Aluminium Alloy Manual Lever Wire Rope BlockTutup blok tali kawat tuas iki digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi. Lan tali kabel sing cocog nduweni daya patah lan resistensi abrision sing dhuwur banget. Kita bisa ngatur dawa tali kabel sing cocog miturut kabutuhan pelanggan. Iki ditrapake kanggo pabrik, tambang, situs konstruksi, dermaga, transportasi lan liya-liyane, utamane cocog kanggo traksi sudut, kerja ing njaba lan papan sing sempit.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Paduan Aluminium Manual Lever Wire Tali Blok

Tutup pemblokiran tali kawat pengungkit iki digawe dening paduan aluminium berkualitas tinggi. Lan tali kabel sing cocog nduweni daya patah lan resistensi abrision sing dhuwur banget. Kita bisa ngatur dawa tali kabel sing cocog miturut kabutuhan pelanggan. Iki ditrapake kanggo pabrik, tambang, situs konstruksi, dermaga, transportasi lan liya-liyane, utamane cocog kanggo traksi sudut, kerja ing njaba lan papan sing sempit.

Detail produk:

1. Kapasitas minimal: 0.8T: kapasitas maksimum: 5.4T

2. Panggunaan: ngangkat, mbenakake, naleni, traksi lan liya-liyane.

3. Bagéan utama iku nganggo produk alloy aluminium kualitas dhuwur kanggo njamin kekiatan.

4. Spesifikasi lan tandha khusus bisa digawe miturut kabutuhan pelanggan.

Kabar safety:

1. Mangga dipriksa pancingan, tali kawat, bantalan wheel lan aksesoris liyane sadurunge digunakake.

2. Aja ngluwihi bobot digunakake.

3. Nglarang banget wong bisa kerja ing ngisor iki nalika digunakake.

4. Gear lan spring kudu maintained ajeg kanggo nyegah Gagal rem.

5. Mangga pilih tonnage cocok saka pamblokiran miturut bobot saka mbukak.





Panas Tags: Aluminium Alloy Manual Lever Wire Rope Block, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan