Produk

Blok Tali Kawat Tuas Manual

Blok Tali Kawat Tuas Manual

Blok Tali Kawat Tuas ManualBlok tali kawat tuas manual minangka jinis produk mesin angkat sing aman, efisien, awet, lan anyar. Wis telung fungsi gedhe: ngangkat, narik lan tensioning. Lan kabeh struktur iku cukup, kanthi koefisien safety dhuwur lan umur layanan sing dawa. Bagéan utama iku adapts baja kualitas dhuwur, kang nggawe aman lan awet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Blok Tali Kawat Tuas Manual

Pemblokiran tali kawat lever manual minangka jinis produk mesin angkat sing aman, efisien, awet, anyar. Wis telung fungsi gedhe: ngangkat, narik lan tensioning. Lan kabeh struktur iku cukup, kanthi koefisien safety dhuwur lan umur layanan sing dawa. Bagéan utama iku adapts baja kualitas dhuwur, kang nggawe aman lan awet.

Detail produk:

1. Kapasitas minimal: 1T: kapasitas maksimal: 10T

2. Panggunaan: ngangkat, mbenakake, naleni, traksi lan liya-liyane.

3. Bagéan utama iku nganggo produk baja kualitas dhuwur kanggo njamin kekiatan.

4. Spesifikasi lan tandha khusus bisa digawe miturut kabutuhan pelanggan.

Kabar safety:

1. Mangga dipriksa pancingan, tali kawat, bantalan wheel lan aksesoris liyane sadurunge digunakake.

2. Aja ngluwihi bobot digunakake.

3. Nglarang banget wong bisa kerja ing ngisor iki nalika digunakake.

4. Gear lan spring kudu maintained ajeg kanggo nyegah Gagal rem.

5. Mangga pilih tonnage cocok saka pamblokiran miturut bobot saka mbukak.





Panas Tags: Blok Tali Kawat Lever Manual, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan