Produk

Rantai pancing

Rantai pancing

Chain hookWe minangka pabrik sing berpengalaman kanggo nyuplai rantai Cantik, Welding Kuat kaya ing ngisor iki: Rantai kekuatan dhuwur G80, rantai tutup hatch, rantai pancing, rantai pertambangan, rantai conveyor, rantai standar USA, rantai rantai DIN, rantai standar Australia lan standar Norwegia. rante.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rantai pancing
Kita minangka pabrik sing berpengalaman kanggo nyuplai rantai Bentuk Cantik, Welding Kuat kaya ing ngisor iki: Rantai kekuatan dhuwur G80, rantai tutup hatch, rantai pancing, rantai pertambangan, rantai conveyor, rantai standar USA, rantai rantai DIN, rantai standar Australia lan rantai standar Norwegia. . Kita uga bisa nggawe chain tensile nonstandard utawa khusus miturut syarat klien, kualitas dhuwur lan rega cukup.

deskripsi produk:
1.bahan: baja karbon, Q235, Q195 utawa minangka saben requirement.
2. Perawatan lumahing: Listrik galvanis, Hot dipped galvanis, Self-werna, polesan, Black-dicet lan liyane.
3. Aplikasi: Rantai kanggo ngangkat, bagean hoist
4. Pilihan kemasan: a. tas goni, b. drum besi, c. drum plastik, d. kotak kayu e. roda plastik f. lain-lain sesuai kebutuhan
















Panas Tags: Rantai pancing, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Lanjut, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar rega, Kutipan