Produk

Pancing Pelikan

Pancing Pelikan

Pelican Hooks Product DetailsMarine Quick Release Pelican Hooks Chain Stopper;Aplikasi minangka salah siji saka piranti mandeg paling trampil ing pasar kanggo jangkar nangani, buoy njupuk kanthi manual;

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Detail Produk Pelican Hooks
Marine Cepet Pelican Hooks Chain Stopper;
Aplikasi minangka salah sawijining piranti mandheg sing paling trampil ing pasar kanggo nangani jangkar, njupuk pelampung kanthi manual;
Material hardened baja paduan tarik dhuwur;
Tes bukti paling sethithik 1,5 kaping tegangan beban;
Beban Kerja Safety 5 kali MBL;
Sertifikat BV, ABS, LR;
Desain khusus kasedhiya;

Kanggo produk liyane sing gegandhengan, mangga priksa belenggu kenter, spatbor, rantai, jangkar, lsp.




















Panas Tags: Pancing Pelican, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan