Produk

Kerekan

Kerekan
Produsen lan pabrik hoists ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Kita minangka Kerekans kualitas dhuwur sing digawe ing China, kanthi keahlian sing canggih. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kerekans, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa nyedhiyakake dhaptar rega.
View as  
 
  • Aplikasi Aluminium Alloy Lever Hoist: cocok kanggo ngencengi garis, nyetel sag, narik kabel lan karya liyane ing konstruksi baris. Nduwe kaluwihan unik ing instalasi peralatan ing tenaga listrik, galangan kapal, transportasi, konstruksi, pertambangan, pos lan telekomunikasi, komunikasi lan departemen liyane, ngangkat artikel cilik lan traksi bagean mesin, utamane ing papan kerja sing sempit, lapangan kerja. , operasi dhuwur lan traksi saka sudhut sing beda.

  • Aluminium Alloy Chain HoistSingkup Aplikasi: Hoist rantai alloy aluminium minangka mesin traksi manual sing efisien lan serbaguna. Cocog kanggo mbangun jalur transmisi lan jalur komunikasi ing tenaga listrik, pos lan telekomunikasi, lan sepur listrik, uga aplikasi pabrik, tambang, bangunan, transportasi lan departemen liyane. Operasi tensioning lan penarik, utamane ing papan kerja cilik, ing alam liar, ing karya aerial lan ing macem-macem sudut traksi, duwe kaluwihan unik.

  • Monorel Motorized TrolleyMonorel motorized troli dianggo ing pinggiran I-baja trek. Cocog karo hoist listrik utawa pemblokiran chain, bisa dumadi saka kreteg kreteg, crane balok tunggal utawa crane cantilever. Iki digunakake akeh ing pabrik, tambang, dermaga, gudang, pangolahan mesin, situs kontraksi kanggo nginstal mesin, peralatan lan barang angkat.

  • Wire Rope Pulling HoistKarakteristik Produk:Iku alat ngangkat manual ukuran cilik sing anyar lan kompak. Bobot entheng lan struktur sing mantep, digunakake kanthi akeh, pangopènan trep Fitur sing paling menarik yaiku cocog kanggo lingkungan njaba lan ala.

  • Low Headroom Type Geared Trolley / GCL Geared TrolleyProduk: Kapasitas: 0.5-20 t. Gampang luwes (kacang bunder) kanggo pas karo macem-macem jembar balok. Fitur rolling sing apik amarga roda steek mesin sing dipasang ing bantalan bal encaosulatd prelubricated.

  • GCT Plain Trolley / Push Monorail Trolleyâ € ‹Produk Karakteristik: Kapasitas: 0.5-20 t Gampang luwes (kacang bunder) kanggo pas karo sawetara saka sudhut balok widths.Excellent rolling fitur amarga machined steek wheel dipasang ing prelubricated, bantalan werni encaosulatd.

  • GCL Geared Trolley/Geard Monorail Trolley​Produk Karakteristik: Kapasitas: 0.5-20 t Gampang luwes (kacang bunder) kanggo pas karo sawetara saka sudhut balok widths.Excellent rolling fitur amarga machined steek wheel dipasang ing prelubricated, bantalan werni encaosulatd.

  • HSH Type Lever HoistThe Lingkup Aplikasi: HSH seri lever hoist minangka jinis piranti loading lan narik sing dioperasikake kanthi tangan lan serbaguna, sing bisa ditrapake ing listrik, tambang, bangunan kapal, situs konstruksi, transportasi, ongkos kirim lan telekomunikasi kanggo nginstall peralatan, ngangkat barang, narik bagean mechanical, akeh strapping lan fastening, tightening fitting kabel, assembling lan welding etc. Nduweni kaluwihan ngédap utamané kanggo narik ing saben panggonan sempit winates, ing udhara ndhuwur dhuwur ndhuwur lemah lan ing sembarang ngarepke .

Tuku teknologi dhuwur lan canggih Kerekan digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Kerekan manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.