Produk

Pancingan

Pancingan
Produsen lan pabrik panyedhiya pancing ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Kita minangka Pancing kualitas dhuwur sing digawe ing China, kanthi keahlian sing canggih. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Pancing, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa menehi dhaptar rega.
View as  
 
  • Stoppers Rantai Pancing Pelikan Torsi DhuwurThe Pancing Pelican Torsi Dhuwur utawa Stopper Rantai Hi-Tork dirancang khusus kanggo lampiran interval utawa pungkasan. Iku bakal nampung sawetara saka sudhut chain, link mburi lan macem-macem aplikasi rigging tali kawat. Wiwit introduksi Chain Stopper wis dianggep dening operator prau sumber minangka piranti mandeg paling trampil ing pasar kanggo nangani jangkar, buoy njupuk lan aplikasi liyane.

  • Anchor Line Trip Hook iki utamané dirancang kanggo Industri Marine, iku banget migunani kanggo bali lan nyetel jangkar watara daur ulang kabel pipe laut utawa mripat lan angin ing drum winch saka prau tug. Nalika jangkar metu saka segara lan prau tekan jarak sing dikarepake saka tongkang, prau wiwit ngeculake garis winch. Nalika pancing jangkar tekan kira-kira setengah saka buritan prau, lebokake pancing cilik sing ditahan ing bolongan ngisor pancing jangkar. Nalika ngeculake baris winch luwih, baris terus maneh bakal njaluk nyenyet nyebabake pancing line anchor kanggo trip utawa ngeculake daur ulang utawa mripat saka kabel pelampung kanthi otomatis.

  • Pelican Hook Type Chain Stopper Assembly ​Spesifikasi ProdukWarna BLACKMaterial KELAS U3 DAN U4,EN 24Diameter 17 MM nganti 70 MMBRand INDUSTRINFungsi MARINE CHAIN ​​STOPPERKekerasan AS PER EN 24 MATERIALStruktur AS PER GAMBAR

  • Blake Slip Stopper Assembly For Ship Anchor Chain Product DescriptionRange 17,5 mm, 19 mm, 38 mm lan kabeh ukuran miturut gambar Kanthi Persetujuan Kelas IRS lan sertifikat uji beban.

  • Komersial Pelican Hook Chain Stopper Details Product:Marine Rilis Cepet Pelican Hook Chain Stopper;Aplikasi: minangka salah siji saka piranti mandeg paling trampil ing pasar kanggo nangani jangkar, buoy njupuk kanthi manual;Material: hardened baja alloy tensile dhuwur;

  • Heavy Duty Pelican SliphookPelican hook bisa digabung menyang piranti lashing kayata ratchet kapal lan turnbuckles. Dheweke uga bisa dadi bagean integral saka solusi stopper rantai kanggo ngamanake chainanchors menyang dek kapal. Pancing bisa ditempa minangka bagéan integral saka boltto Utas digunakake ing Déwan ratchet.

  • Heavy Duty Pelican hookPelican hook ditempa saka baja kualitas paling dhuwur. Iki digunakake kanthi akeh ing macem-macem aplikasi pengiriman lan rigging.Pelican pancing bisa digabung menyang apparatus lashing kayata ratchets containership lan turnbuckles. Pelican pancing uga bisa digunakake minangka bagéan integral saka chain stopper, kang digunakake kanggo ngamanake chain jangkar kanggo kelompok saka prau. Bisa ditempa minangka bagéan integral saka bolt Utas kanggo digunakake ing perakitan ratchet.

  • Chaser Chaser sing bisa dicopotJenis chaser sing bisa dicopot bisa dirakit menyang rantai jangkar kapal ing layanan lan ora perlu ngrusak lan nggawe maneh rantai jangkar. Penarikan bolt tunggal ndadekake cepet ngumpul utawa mbusak saka rantai anchor.Material chasers chain sing bisa dicopot nggabungake kekuatan sing dikarepake lan tahan korosi, sing njamin ora ana karusakan ing rantai jangkar.

 12345...7 
Tuku teknologi dhuwur lan canggih Pancingan digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Pancingan manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.