Produk

Pancingan

Pancingan
Produsen lan pabrik panyedhiya pancing ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Kita minangka Pancing kualitas dhuwur sing digawe ing China, kanthi keahlian sing canggih. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Pancing, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa menehi dhaptar rega.
View as  
 
  • Marine Quick Release Disc Towing HookDisc towing hook, digunakake kanggo darurat nggeret lan port nggeret, duwe macem-macem jinis lan ukuran kanggo nyukupi syarat khusus customer. Bisa dirilis kanthi manual utawa liwat remot kontrol dening silinder udara pneumatik. Pancing penarik cakram pelepas manual bisa ngeculake pancing kanthi narik rem kanthi manual lan naleni tali ing ndhuwur rem banjur ditarik maneh.

  • Manual Release Disc Towing HookDisc towing hook, digunakake kanggo darurat nggeret lan port nggeret, duwe macem-macem jinis lan ukuran kanggo nyukupi syarat khusus customer. Bisa dirilis kanthi manual utawa liwat remot kontrol dening silinder udara pneumatik. Pancing penarik cakram pelepas manual bisa ngeculake pancing kanthi narik rem kanthi manual lan naleni tali ing ndhuwur rem banjur ditarik maneh.

  • Disc Type Towing HookMarine towing hooks macem-macem jinis lan ukuran. Pancing penarik cakram minangka salah sawijining jinis pancingan penarik sing umum lan bisa ditrapake kanggo kapal mooring lan penarik. Dibandhingake karo bollards segara tradisional, pancing tarik cepet ngeculake ora mung nyuda intensitas tenaga kerja nanging uga nambah efisiensi tenaga kerja, safety lan linuwih.

  • Hammar Pelican hook ss kanggo liferaft ​CATETAN: Pelican type slip hook kanggo release manual Life Rafts Beban kerja maksimal 15kN.

  • Shackle Pelican Hook ClipBrand NEW Stainless steel pelican Hook.Sing kerep digunakake ing industri kelautan / bahari pancing pelikan minangka piranti piranti rigging sing asring digunakake kanggo ngamanake beban kayata Jangkar Kapal, Life Raft Canisters, Cargo Gear, Steel Chain utawa Rope lan akeh liyane. aplikasi liyane

  • Fendercare Marine Penyetor Sea Catch cepet release pancingan minangka biaya-efektif, remot manual release mekanisme, kasedhiya kanggo sawetara applications.The Sea Catch cepet release pancing punika ekonomi diregani, kompak, sawetara waé-dibangun, dirancang khusus kanggo remot, manual release ing mbukak lengkap karo minimal gaweyan.

  • Quick Release Mooring Hook Quick release mooring hook bisa ngeculake kabel mooring kanthi cepet lan aman ing sawetara kasus darurat. Dipasang ing dermaga lan produk anyar kanggo ngganti bollard tradisional. Pancing release cepet gampang kanggo operate. Bisa dirilis kanthi manual utawa remot kontrol saka wheelhouse.

  • Quick Release Hook ​Tujuan:Digunakake minangka unsur rantai jangkar lan stopper kabel. Piranti kasebut kanggo nglindhungi recoil chain nalika ana prau utawa kapal ing dalan.

 ...34567 
Tuku teknologi dhuwur lan canggih Pancingan digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Pancingan manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.