Produk

Link kanggo chain jangkar

Link kanggo chain jangkar
View as  
 
  • Pabrik bisa gawé jangkar pindah, link umum, lan link nggedhekake karo diameteripun kiro-kiro saka 6mm kanggo 107mm ing diameteripun. Φ8mm-Φ53mm rantai pelampung; Φ13mm-Φ52mm dering putar; Φ13mm-Φ65mm sambungan belenggu; Φ13mm-Φ65mm pungkasan shackle; Φ13mm-Φ70mm macem-macem bahan, macem-macem spesifikasi rantai jangkar non-standar, rantai stainless steel, cincin sing digedhekake, cincin, cincin segitiga, pancing cincin, lsp.

  • link umum Fitur1. Telung bahan kanggo referensi sampeyan: Baja karbon, baja tahan karat, Baja galvanis2. Bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan3. Layanan online 24 jam4. Kanggo rincian liyane, please aran gratis kanggo hubungi Customer Service.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih Link kanggo chain jangkar digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Link kanggo chain jangkar manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.