Produk

Tenggorokan

Tenggorokan

Mooring sinker digunakake kanggo mesthekake penyebaran aman saka mooring lan tandha pandhu arah / buoys. Iku tetep imbangan mooring buoys utawa tandha navigasi kanthi nambah bobot. Perusahaan kita nyedhiyakake sinkers mooring ing macem-macem bobot lan ukuran. Bahan saka sinkers mooring bisa beton utawa wesi tuang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mooring sinker digunakake kanggo mesthekake penyebaran aman saka mooring lan tandha pandhu arah / buoys. Iku tetep imbangan mooring buoys utawa tandha navigasi kanthi nambah bobot.
Perusahaan kita nyedhiyakake sinkers mooring ing macem-macem bobot lan ukuran. Bahan saka sinkers mooring bisa beton utawa wesi tuang.

TenggorokanDeskripsi Produk
1. Bahan: beton utawa wesi tuang
2. Ukuran: minangka dibutuhake
3. Bobot: kaya sing dibutuhake
4. Wangun: oval / babak / kothak / polygonal utawa minangka dibutuhake
5. Proses: ngecor tangan, proses vakum
6. Perawatan lumahing: polesan / blackened / galvanis / panas-dipped galvanis / dicet
7. Sertifikat: CCS/NK etc.
8. Aplikasi: mooring lan tandha pandhu arah / buoys

Layanan Kita
Perusahaan kita duwe tujuan kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, rega sing kompetitif lan layanan sing apik kanggo para pelanggan. Kita nyedhiyakake produk standar lan khusus kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan.

Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita. Kita bakal menehi balesan sing cepet lan marem.


 



  
Panas Tags: Mooring Sinker, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.