Produk

Sinkers

Sinkers

Marine Buoy SinkersMarine buoy sinkers digunakake kanggo nambah bobot dhewe kanggo buoys supaya njamin penyebaran prajurit aman saka mooring lan pandhu arah buoys.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Marine Buoy Sinkers
Marine buoy sinkers digunakake kanggo nambah bobot dhewe kanggo buoys supaya njamin penyebaran prajurit aman lan pandhu arah buoys.
Deskripsi Produk
1. Tipe: Sinkers
2. Material: wesi cor abu-abu umum
3. Fungsi: nambah bobot lan njaga keseimbangan
4. Wujud: setengah bunder
5. Aplikasi: digunakake kanggo buoys pandhu arah
6. Sertifikat: CCS, NK dll.
Proses Produksi Heavy Industrial Sinkers
Modeling — Flow Coating — Casting — Cleaning — Polishing — Spraying Mud — Polishing — Painting
Sertifikasi pihak katelu
Produk kita dirancang lan diprodhuksi miturut standar nasional, standar internasional lan syarat pelanggan.
Kabeh produk kita lulus inspeksi lan persetujuan masyarakat klasifikasi.
Layanan Kita
Perusahaan kita duwe tujuan kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, rega sing kompetitif lan layanan sing apik kanggo para pelanggan. Kita nyedhiyakake produk standar lan khusus kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan.
Hubungi Kita

Kita tulus nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo para pelanggan. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita liwat telpon utawa e-mail. Kita bakal menehi balesan sing cepet lan marem.


Panas Tags: Sinkers, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.