Produk

US Navy Stockless Anchor

US Navy Stockless Anchor

US Navy Stockless AnchorThe U.S.N stockless anchor minangka jangkar stockless konvensional sing paling umum digunakake. Utamane digunakake kanggo kapal teknis, kapal penyelamat, digunakake minangka jangkar posisi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

US Navy Stockless Anchor

U.S.N Stockless Anchor:

Jangkar stockless U.S.N minangka jangkar stockless konvensional sing paling umum digunakake. Utamane digunakake kanggo kapal teknis, kapal penyelamat, digunakake minangka jangkar posisi.
Rincian:
1. Bahan: baja, baja karbon, stainless steel
2. Bobot: 300 kg nganti 30000 kg
3. Sertifikat: CCS, ABS, LR, GL, NK, RS, DNV, KR, BV, RINA
4. Pangiriman: 30-60 dina utawa sadurungé sawise konfirmasi pesenan
5. Pelabuhan loading: Qingdao, Shanghai utawa miturut jumlahe.
6. Rincian kemasan: Ing akeh
7. Utamane digunakake: kapal teknis, kapal penyelamat, digunakake minangka jangkar posisi
8. Istilah perdagangan: FOB, CFR, CIF
9. Jumlah pesenan minimal: siji potong
10. Perawatan lumahing: Paint bitumen ireng, Paint anti-rusting utawa selaras
Layanan kita:
1. Wangsulan pitakon sampeyan sajrone 24 jam kerja.
2. Staff pengalaman njawab kabeh pitakonan ing basa Inggris lancar.
3. Desain khusus kasedhiya.
4. Nyedhiyakake conto counter sajrone 2-3 minggu miturut conto, gambar utawa desain sampeyan.
5. Nalika sampeyan teka ing kantor, kita bisa njupuk sampeyan ing bandara utawa hotel.
6. Sajrone nggunakake produk, staf layanan pelanggan bisa mangsuli pitakon babagan kualitas lan teknologi.
7. Kita nyedhiyakake kabeh barang kanthi kualitas paling apik kanthi rega paling murah.
Carane pesen?
1. Bobot
2. Jumlah
3. Sertifikat Klasifikasi Masyarakat

Deleng tabel spesifikasi ing sisih ngisor kaca kanggo ukuran lan dimensi.


Kita nyedhiyakake kabeh jangkar laut, kalebu jangkar tanpa stok, jangkar saham, jangkar daya tahan dhuwur lan jangkar lepas pantai. kanthi kauntungan saka sumber akeh, kualitas apik lan layanan, kita bisa dadi partner dipercaya ing China.
Hubungi Staff sales kita kanggo prices lan kasedhiyan.


Panas Tags: US Navy Stockless Anchor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.