Produk

DIN 81906 Warping Roller

DIN 81906 Warping Roller

DIN 81906 Warping RollerDIN 81906-1999 Warping Roller minangka salah sawijining jinis piranti pas dek laut sing penting.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

DIN 81906 Warping Roller

DIN 81906-1999 warping roller minangka salah sawijining jinis piranti pas dek laut sing penting. Dipasang ing dek lan nuntun kabel menyang posisi tartamtu. DIN81906 warping roller duwe 8 jinis. Beban penarik maksimal yaiku saka 10KN nganti 320KN. Roller warping DIN81906 bisa digunakake kanthi pedestal. DIN81907 cleat single roller fairlead kasusun saka DIN81906warping roller lan silinder utawa conical alas. Kabeh rollers lan fairleads duwe kualitas apik banget. Yen sampeyan’maneh kasengsem ing produk kita, please feelfree kanggo hubungi kita.

Spesifikasi:

Tipe Model: DIN81906 Warping Roller Jinis1,2,3,5,8,12,20,32

Bahan: Cast Steel

Maks. Beban Towing (KN):10,20,32,50,80,125,200,320

Bobot: 12kg ~ 625kg

Standar: DIN 81906-1999

Sertifikat: CCS, ABS, BV, LR, NK, RINA etc.

Drawing DIN81906 Warping Roller:

Unit: mm

Jinis

Tarik Towing Rated (kn)

Regangan tali putus(kn)

Bobot (kg)

D1

D3

D4

H1

1

10

90

14

160

210

195

80

2

20

150

20

200

265

245

102

3

30

220

33

250

330

300

126

5

50

350

72

320

420

390

160

8

80

500

140

400

530

490

208

12

120

800

240

450

610

560

256

20

200

1150

320

500

640

620

278

32

320

1750

580

560

780

740

348


Panas Tags: DIN 81906 Warping Roller, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.