Produk

Vertikal Sheave

Vertikal Sheave

Fitur Sheave Vertikal1. Diameter kabel maksimal sing ditrapake 20mm ~ 76mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur saka Sheave Vertikal

1. Diameter kabel maksimal sing ditrapake 20mm ~ 76mm

2. Bahan: Besi/Baja

3. Goodwear lan resistance karat

4. Self-lubrication

5. Geter-nyerep

6.Breaking kekuatan kabel karo 90 derajat warp ing sheave

7. Boltor gandheng basa

8. Paint miturut customers spesifikasi

9. Ngasilake miturut pelanggandesain khusus

Sistem pemantauan beban opsional

Gambar saka Sheave Vertikal:

MAXWIRE DIA(mm)

A(mm)

B(mm)

H(mm)

Ф(mm)

20

280

390

220

340

25

330

480

265

425

32

406

590

340

520

38

362

690

380

600

44

560

815

450

710

52

610

1010

570

880

60

760

1100

600

930

68

920

1150

650

956

76

1350

1250

720

1120


Panas Tags: Sheave Vertikal, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.