Produk

GB T10105-88 Marine Roller

GB T10105-88 Marine Roller

GB T10105-88 Marine RollerMarine roller minangka piranti mooring kapal penting sing bisa ngganti arah tali mooring.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

GB T10105-88 Marine Roller

Roller laut minangka piranti mooring kapal penting sing bisa ngganti arah tali mooring. Iku nuntun mooringropes menyang panggonan tartamtu. GB / T10105-88 roller marine kanggo fairlead bisa castedsteel utawa wesi. Werna bisa dadi abu-abu, ireng, abang utawa apa wae sing dikarepake pelanggan. Rol laut kita disetujoni dening pusat inspeksi kualitas profesional. Yen sampeyan’reinterested ing rollers marine kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Spesifikasi:

Tipe Model: GB T10105-88 Marine Roller

Bahan: Besi/Baja

Roller Diameter: 150mm ~ 450mm

Bobot: 24.8kg ~ 310.0kg

Standar: GB / T10105-88

Sertifikat: CCS, ABS, LR, BV, NK, RINA

Gambar saka GB/T10105-88 Marine Roller:

Unit: mm

Dhiameter Roller (D)

Maks. Dhiameter Tali sing Ditrapake

Ukuran

Bobot (kg)

Tali Serat Sintetis Kab

Tali Rami

Baja(GB1102) Panjang Tegangan Tali1550N/mm²

D1

d0

d7

H

s

t

k

6×24

6×37

150

32

45

17.0

15.0

240

90

79

154

5

12

9

24.8

200

40

55

22.5

19.5

310

115

99

186

5

14

10

49.3

250

45

65

24.0

24.0

380

135

119

230

6

14

10

92.0

300

50

70

30.0

28.0

440

155

129

255

7

16

12

127.0

350

55

75

37.5

34.5

500

175

149

271

7

18

13

168.0

400

65

85

41.0

39.0

560

185

159

307

7

20

14

252.5

450

80

-

44.5

43

630

210

178

316

7

20

14

310.0


Panas Tags: GB T10105-88 Marine Roller, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Tuku, Quality, Price, Price list, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.