Produk

Horizontal Sheave

Horizontal Sheave

Fitur Standar Sheave Horizontal1. Dirancang kanggo mecah kekuatan kawat kanthi 90 derajat warp ing sheave

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur Standar saka Sheave Horizontal

1. Dirancang forbreaking kekuatan kabel karo 90 derajat warp ing sheave

2. Grease lubricated gangsa grumbulan

3. Pin baja karbon lan bantalan

4. Sheaves digawe saka baja karbon highquality lan pipe rapi

5. Ora ana cacat ing lumahing

6. Ora ana pemblokiran orlooseness nalika sheave swivels

7. Kanthi basa gandheng

8. Entuk sertifikasi CCS, ABS lsp.

Fitur Pilihan

1. Multiple sheaves

2. Basis bolt

3. Sistem monitoring beban

4. Ngasilake miturut pelanggangambar


Gambar saka Horizontal Sheave

MAX KABEL DIA(mm)

A(mm)

B(mm)

H(mm)

Ф(mm)

20

650

510

70

360

25

700

540

70

390

32

810

650

95

540

38

960

760

125

640

44

1080

850

160

710

52

1310

1060

175

880

60

1450

1130

185

920

68

1600

1250

195

956

76

1820

1350

220

1120

Panas Tags: Sheave Horizontal, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.